Ismét egy gyors, egyszerű és egészséges recept, ami nem mellesleg nagyon finom.
Hozzávalók:
6 szelet tengeri halfilé
Fél citrom leve
Fűszerész halak fűszersó
450 g brokkoli mix zöldségkeverék
2dl édesítetlen növényi tej
1 tk. tápióka keményítő
Hozzávalók:
6 szelet tengeri halfilé
Fél citrom leve
Fűszerész halak fűszersó
450 g brokkoli mix zöldségkeverék
2dl édesítetlen növényi tej
1 tk. tápióka keményítő
Só, bors
10 dkg reszelt gouda
4-5 db édesburgonya
Só, bors, őrölt szerecsendió
Kevés édesítetlen növényi tej
10 dkg reszelt gouda
4-5 db édesburgonya
Só, bors, őrölt szerecsendió
Kevés édesítetlen növényi tej
Elkészítés:
Az édesburgonyát sós vízben puhára főzzük. Krumplinyomóval áttörjük, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük és kevés növényi tejjel krémesre keverjük.
Az előzőleg felengedett halszeleteket egy kiolajozott tepsire fektetjük fűszerezzük, citromlével meglocsoljuk. A szintén felengedett zöldségkeveréket(ízlés szerint variálhatóak a zöldségek, az enyém brokkoli, karfiol és répa keverék volt) ráterítjük. a növényi tejet felmelegítjük és a tápióka keményítőt elkeverjük benne. Sózzuk (vegyük figyelembe hogy a halra használt fűszerkeverékbenis van só), borsozzuk és a halra öntjük. Reszelt sajttal megszórjuk és előmelegített sütőben megsütjük.
Jó étvágyat!
Az édesburgonyát sós vízben puhára főzzük. Krumplinyomóval áttörjük, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük és kevés növényi tejjel krémesre keverjük.
Az előzőleg felengedett halszeleteket egy kiolajozott tepsire fektetjük fűszerezzük, citromlével meglocsoljuk. A szintén felengedett zöldségkeveréket(ízlés szerint variálhatóak a zöldségek, az enyém brokkoli, karfiol és répa keverék volt) ráterítjük. a növényi tejet felmelegítjük és a tápióka keményítőt elkeverjük benne. Sózzuk (vegyük figyelembe hogy a halra használt fűszerkeverékbenis van só), borsozzuk és a halra öntjük. Reszelt sajttal megszórjuk és előmelegített sütőben megsütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése