Spenótos csirkés penne

Hozzávalók:
250g mirelit spenót
400g csirkemell
Só, bors, kurkuma
3 gerezd fokhagyma
Kb.2dl rizstej
1ek.rizsliszt
250g gluténmentes penne
A csirkét apró kockákra vágjuk és kevés kókusz zsíron megpirítjuk. Rászórjuk a tört fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és rádobjuk az előzőleg felengedett spenótot.
Megszórjuk egy kk. Kurkumával és pici vizet aláöntve kb. 10 percig főzzük.
Majd rizstejjel felöntjük és 1 ek. rizslisztet rászórunk, besűrítjük.
A gluténmentes tésztát sós vízben kifőzzük és a csirkével összekeverve tálaljuk.
Jó étvágyat! ☺

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

gombás ragu, krémes polentával és pirított kellel

Azt élvezem legjobban a vegán étkezésben, hogy az ízek kavalkádja az ételekben szinte határtalan. Soha életemben ilyen változatosan nem et...