Hozzávalók:
400g nagyszemű gluténmentes zabpehely
90g napraforgómag
4 teáskanál fahéj
60 g pirított kókusz chips
1 teáskanál vanília por
90g kókuszolaj
100g mazsola
100g tökmag
160ml juharszirup/agávészirup
400g nagyszemű gluténmentes zabpehely
90g napraforgómag
4 teáskanál fahéj
60 g pirított kókusz chips
1 teáskanál vanília por
90g kókuszolaj
100g mazsola
100g tökmag
160ml juharszirup/agávészirup
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 140 ° C-ra.
Melegítsük a kókuszolajat és a juharszirupot alacsony lángon, amíg meg nem olvad. Az edényt levesszük a tűzről és hozzáadjuk a fahéjat és a vaníliát.
Keverjük össze többi összetevővel (kivéve a pirított kókusz chips és mazsola) együtt egy nagy tálban, és öntsük rá az olvasztott kókuszolajat és juharszirupot.
Simítsuk a keveréket egyenletesen egy bélelt tepsibe és süssük kevergetve 5 percenként, amíg aranybarna nem lesz (ez körülbelül 45 perc). Vegyük ki a tálcát a sütőből, és hagyjuk kihűlni. Amikor a granola szobahőmérsékletű, belekeverjük a pirított kókusz chipset és a mazsolát.
Jó étvágyat!
Melegítsd elő a sütőt 140 ° C-ra.
Melegítsük a kókuszolajat és a juharszirupot alacsony lángon, amíg meg nem olvad. Az edényt levesszük a tűzről és hozzáadjuk a fahéjat és a vaníliát.
Keverjük össze többi összetevővel (kivéve a pirított kókusz chips és mazsola) együtt egy nagy tálban, és öntsük rá az olvasztott kókuszolajat és juharszirupot.
Simítsuk a keveréket egyenletesen egy bélelt tepsibe és süssük kevergetve 5 percenként, amíg aranybarna nem lesz (ez körülbelül 45 perc). Vegyük ki a tálcát a sütőből, és hagyjuk kihűlni. Amikor a granola szobahőmérsékletű, belekeverjük a pirított kókusz chipset és a mazsolát.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése